Velge riktig type maling avhenger av flere faktorer, for eksempel hva slags atmosfære du ønsker å etablere, budsjettet du har og de andre fargene til stede i et rom. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, les tipsene i denne artikkelen for å få noen gode ideer!

Når du velger farger for interiørdesign, unngå å gå med moter. Olivengrønne vegger kan ha vært populære en gang i tiden, men det kan få hjemmet ditt til å se datert ut. Gå for nøytrale farger som tåler tidens test. På den måten ville du ikke føle at du må male hvert år.

Prøv å utvikle et tema på hver eneste etasje i huset. Når du har utviklet dette temaet, kan du prøve å matche fargene og møblene til den typen tema du velger. For eksempel kan det være lurt å innpode et tropisk tema i første etasje i hjemmet ditt for å øke den pulserende.

En utmerket måte å endre interiøret i hjemmet ditt er å innføre mønstre. Mange viker unna mønstre, fordi de tror, mønstre er overveldende. Sannheten er at striper, swirls og andre mønstre kan legge drama til utseendet på et rom. Start med små biter og Legg merke til den umiddelbare forskjellen.

En god interiørdesign spissen er å ikke bli for båret bort med å vise frem din store TV eller underholdningssystem. Når vennene dine er over, vil de ikke være tilbøyelig til å snakke med en gigantisk TV stirrer dem ned. Hvis du fremdeles verdsetter samtaler, må du sørge for at TV-en ikke er i fokus.

Det kan være vanskelig å dekorere en kjeller fordi du umulig kan forestille deg hva du kan gjøre på et så mørkt og dystert sted. Hvis du bruker noen lysere farger og stoffer, kan du gjøre din mørke, fuktige, deprimerende kjeller til et sted hvor du vil ønske å tilbringe tid med familien din.

Sørg for å tilpasse hvert eneste rom med din stil. Jada, kan det være fint å ha en design besøkende vil like, men det er du som må bo der. Kanskje du har en Nautisk bøyd, eller foretrekker noe litt mer viktoriansk; Uansett, gå med hva du liker. Du kan alltid få nye ting hvis du bestemmer deg virkelig ikke liker det.

Prøv en aksent vegg. Hvis de hvite veggene dine driver deg til vanvidd, men du er overveldet av fargevalg og er redd for at du vil gjøre en feil, kan en aksentvegg være svaret. Ved å male bare én vegg, vil du legge til en fargepop på rommet ditt uten risiko for at den blir overveldende. Prøv dette på veggen bak en seng, under en frokostbar, eller til og med taket!

Ikke glem trafikken til stuen din når du plasserer møbler der inne. Det er viktig at møblene passer og at det er plass til å gå rundt. Selv om du vil at hjemmet ditt skal se vakkert ut, må det også være funksjonelt.

Utseendet og følelsen av et rom eller et hjem generelt avhenger sterkt av fargene som brukes, spesielt de av veggene (som tar opp mest plass for øyet). Velge farger avhenger av mange faktorer, men du kan gjøre det ser bra ut hvis du husker disse tipsene!