Tenker du på å endre boligen din ved å legge til nye møbler, men er ikke sikker på hva som passer godt i rommet ditt? Interiørdesign kan være vanskelig for noen mennesker, men tipsene i artikkelen nedenfor viser deg hvordan du velger de riktige møblene for plassen du bor i.

Når du velger en fargepalett for rommet ditt, bruk ikke mer enn tre farger. Når dekorere, følg 60-30-10 regelen. 60% av rommet bør være en dominerende farge, 30% en sekundær farge, og 10% en aksent farge. Mer enn 3 farger kan gjøre rommet begynner å se travelt.

Alle som gjennomgår et interiørdesignprosjekt ville være lurt å innlemme speil i rommet. Speil har to store fordeler til alle rom de er i. Først gir de inntrykk av at rommet er større enn det er, og for det andre reflekterer de lys som gjør at rommet ditt ser lysere ut.

Når du utformer for moderne og moderne områder, integrere teksturer i materialene i rommet. Hvis møbler og inventar er tunge på glatte materialer, for eksempel glass, glatte plast, metall og polert tre, legge til noen teksturerte materialer for å få frem detaljer som vil fange øynene og skape en mer interessant plass.

Mange fagfolk har ting å si om interiørdesign, se hva de har å si. Du kan opprette et Space du ønsker, med mindre du legger til din egen personlige smak.

En rask måte du kan gjøre for å oppdatere interiøret er ved å fokusere på tilbehør. Endre belysningsarmaturer, aksentstykker og vifter på rommet ditt. Prøv å legge til noen nye tehåndklær og helt nye gardiner. Disse små endringene kan ha stor innvirkning på den generelle utformingen av rommet ditt, uten å påvirke budsjettet negativt.

Blomster og planter gjør et kjøkken ser levende og innbydende. Legg til litt friske grøntvekster eller friske snittblomster til bordet ditt for et rent utseende som bringer utendørs i. Bare sørg for å holde planter og blomster i god stand eller rommet vil se dato og pjuskete.

En salongbord er en av de viktigste komponentene som du må sette i hjemmet ditt, som det er både praktisk og estetisk tiltalende. Pass på at når du kjøper ditt salongbord, at det passer stilen på ditt hjem og kommer med dal-baner for å beskytte overflaten.

Bli kvitt hjemmet ditt rot og få plass. Vurder å få et godt stykke lagringsplass for elementene som vanligvis rotet rommet ditt. En boks i hjørnet tar mye mindre plass enn å ha ting spredt rundt overalt.

Som nevnt i artikkelen ovenfor, er det ikke så komplisert å plukke ut møbler som går bra med plassen du bor i. Tipsene du leser her bør være et flott utgangspunkt for å hjelpe deg med å finne ut noen gode ideer som vil fungere i ditt eget bomiljø.