Interiørdesigntips For Hjemmet

Flott Guide For Hvordan Du Fikser Husets Interiør

Velge riktig type maling avhenger av flere faktorer, for eksempel hva slags atmosfære du ønsker å etablere, budsjettet du har og de andre fargene til stede i et rom. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, les tipsene i denne artikkelen for å få noen gode ideer!

Når du velger farger for interiørdesign, unngå å gå med moter. Olivengrønne vegger kan ha vært populære en gang i tiden, men det kan få hjemmet ditt til å se datert ut. Gå for nøytrale farger som tåler tidens test. På den måten ville du ikke føle at du må male hvert år.

Prøv å utvikle et tema på hver eneste etasje i huset. Når du har utviklet dette temaet, kan du prøve å matche fargene og møblene til den typen tema du velger. For eksempel kan det være lurt å innpode et tropisk tema i første etasje i hjemmet ditt for å øke den pulserende.

En utmerket måte å endre interiøret i hjemmet ditt er å innføre mønstre. Mange viker unna mønstre, fordi de tror, mønstre er overveldende. Sannheten er at striper, swirls og andre mønstre kan legge drama til utseendet på et rom. Start med små biter og Legg merke til den umiddelbare forskjellen.

En god interiørdesign spissen er å ikke bli for båret bort med å vise frem din store TV eller underholdningssystem. Når vennene dine er over, vil de ikke være tilbøyelig til å snakke med en gigantisk TV stirrer dem ned. Hvis du fremdeles verdsetter samtaler, må du sørge for at TV-en ikke er i fokus.

Det kan være vanskelig å dekorere en kjeller fordi du umulig kan forestille deg hva du kan gjøre på et så mørkt og dystert sted. Hvis du bruker noen lysere farger og stoffer, kan du gjøre din mørke, fuktige, deprimerende kjeller til et sted hvor du vil ønske å tilbringe tid med familien din.

Sørg for å tilpasse hvert eneste rom med din stil. Jada, kan det være fint å ha en design besøkende vil like, men det er du som må bo der. Kanskje du har en Nautisk bøyd, eller foretrekker noe litt mer viktoriansk; Uansett, gå med hva du liker. Du kan alltid få nye ting hvis du bestemmer deg virkelig ikke liker det.

Prøv en aksent vegg. Hvis de hvite veggene dine driver deg til vanvidd, men du er overveldet av fargevalg og er redd for at du vil gjøre en feil, kan en aksentvegg være svaret. Ved å male bare én vegg, vil du legge til en fargepop på rommet ditt uten risiko for at den blir overveldende. Prøv dette på veggen bak en seng, under en frokostbar, eller til og med taket!

Ikke glem trafikken til stuen din når du plasserer møbler der inne. Det er viktig at møblene passer og at det er plass til å gå rundt. Selv om du vil at hjemmet ditt skal se vakkert ut, må det også være funksjonelt.

Utseendet og følelsen av et rom eller et hjem generelt avhenger sterkt av fargene som brukes, spesielt de av veggene (som tar opp mest plass for øyet). Velge farger avhenger av mange faktorer, men du kan gjøre det ser bra ut hvis du husker disse tipsene!


Hvordan Dekorere Huset Ditt Som En Proff

Emnet interiørdesign skremmer og er skremmende for mange mennesker. En god måte å kaste denne frykten på, er å lære alt du kan om emnet. Tipsene her kan bidra til å inspirere deg til å skape et rom som er både funksjonelt og stilig.

Finn ut hva du vil at fokuspunktet i rommet skal være. Dette kommer til å bli en ting som rommet kommer til å sentrere rundt. Det kan være et vindu, et skrivebord, et kunstverk – uansett hva du vil at det skal være. Når du vet hva fokuspunktet ditt er, kan du ordne rommet slik at det komplimenterer det fokuspunktet.

Du kan spare penger ved å kjøpe tilsvarende varer fra masse selgere. Du kan enkelt bruke livets besparelser på high-end varer mens dekorere, men du trenger ikke, som det er ting som er gjort godt som ikke koster nesten like mye. Gå med designer merker bare hvis du ikke finner sammenlignbar kvalitet som tilbys til en lavere pris.

Prøv å innlemme en «varm oase» i et av rommene i huset ditt. Dette er et viktig område for deg å ha, slik at du kan slappe av etter en lang dag med jobb eller skole. Bruk rolige farger i dette rommet og prøv å inkludere en ildsted i dette området.

Velg baderomsbelysning nøye. På et bad vil et enkelt overheadlys kaste en uønsket skygge, noe som gjør det vanskelig å bruke sminke eller barbering. En sconce på hver side av medisinskapet vil tilby en jevn mengde lys, perfekt for grooming. Glødelampe er å foretrekke fremfor fluorescerende lys, noe som kan skape en blåaktig tone.

Ikke Velg en prosess for maling farge utvelgelse. Rushing en maling jobb kan føre til at du gjør noen dårlige fargevalg. Se hvordan prøvene ser ut når de utsettes for ulik belysning. Du kan oppdage at du ikke er så gal om et par ganger i prosessen.

I stedet for å skifte soverom og kjøkkenskuffer og skap, få nye knotter og håndtak. Bare et snev av sølv på et håndtak, eller en lys ny knott, kan bringe gamle stykker tilbake til livet. Tenk på atmosfæren du vil ha, og velg små biter tilsvarende. Du trenger ikke å bruke mye penger, og du vil fortsatt se forbedring.

Hvis du har et favorittmaleri, kan det være lurt å bruke det som fokuspunkt på rommet ditt. På denne måten vil det trekke mest oppmerksomhet. Velg fargeskjemaet for rommene slik at det samsvarer med maleriet, slik at det fremheves av hele rommet. Dette er en fin måte å få det maleriet til å skille seg ut!

Som nevnt ovenfra er det svært vanlig å se at de fleste huseiere er redde for å takle eventuelle interiørdesignprosjekter. Den beste måten å overvinne denne frykten på er gjennom kunnskap. Ved å innlemme de fordelaktige tipsene som er lært her, har du alle verktøyene som er nødvendige for å gjøre hjemmet ditt til et skjønnhetssted.


Interior Design Råd For Dekorering Utfordret

Nå kan være på tide å forbedre interiøret i hjemmet ditt. Denne artikkelen er full av noen verdifulle tips som kan hjelpe deg med å gjøre nettopp det. Les gjennom det og lære triksene i handelen når det gjelder interiørdesign.

Alle som gjennomgår et interiørdesignprosjekt ville være lurt å innlemme speil i rommet. Speil har to store fordeler til alle rom de er i. Først gir de inntrykk av at rommet er større enn det er, og for det andre reflekterer de lys som gjør at rommet ditt ser lysere ut.

Når du velger vegg farger for et rom som ikke har mye naturlig lys i det, er det lurt å velge lysere, naturlige farger. En lysere vegg vil distribuere lys rundt et rom mer jevnt gitt rommet et lysere utseende enn om du brukte mørke eller lyse farger.

Start med et friskt lag med maling. Paint er billig og kan gjøre en stor endring til et rom i løpet av få timer. Gå til din lokale hjemme butikk og få fargeprøver. Deretter kommer hjem og forestille seg hvordan hver fargeprøve vil se ut, og hvordan det ville blande seg med møbler og andre rom i ditt hjem. Velg en og se hvor annerledes rommet ditt ser ut!

Se etter innovative måter å legge til lagringsplass og organisering til hjemmet ditt. Du kan bruke dekorative kurver til å organisere papirer og ting som har en tendens til å invadere alle rom i huset. Det er vanskelig å slappe av i et hjem som er uorganisert. Et velorganisert hjem vil gi deg en følelse av fred når du slapper av etter en hard dag.

Mange fagfolk har ting å si om interiørdesign, se hva de har å si. Du kan opprette et Space du ønsker, med mindre du legger til din egen personlige smak.

En god interiørdesign spissen er å ikke bli for båret bort med å vise frem din store TV eller underholdningssystem. Når vennene dine er over, vil de ikke være tilbøyelig til å snakke med en gigantisk TV stirrer dem ned. Hvis du fremdeles verdsetter samtaler, må du sørge for at TV-en ikke er i fokus.

Ikke bruk lyse farger på soverommet ditt. Folk sover vanligvis på soverom. Selvfølgelig bør et soverom være et avslappende sted å være i. Uansett hvor mye du kanskje liker fargen oransje, la den ut av boudoir. Lyse farger har ingen plass på soverommet. Selv om de ser bra ut i utgangspunktet, kan bruk av dem være en beslutning du kommer til å angre på.

Hold alltid funksjonalitet i bakhodet når du utformer et rom. Du må vurdere din dag til dag bruk av rommet. Spør deg selv om enkelte funksjoner vil hemme din dag til dag bruk. Vil det bli vanskelig å manøvrere rundt? Vil det bli distraherende og hindre deg? Rommet ditt bør være funksjonell fremfor alt annet.

Med informasjonen du nettopp har lært, er du klar til å starte ditt interiørdesignprosjekt. Ikke frykt endringene du er i ferd med å gjøre i hjemmet ditt, og snart vil du ha et hjem som presenteres på en måte som gjør at bedriften din beundrer det du har gjort.